New In: Bags+Special News

12 May
14
Volim ”New In” postove. Što zbog (očigledno) novih komada, što zbog prilike da se poigram sa fotografijom – mojom sve većom strašću direktno proisteklom iz bavljenja blogovanjem. Stoga, danas za vas kratki pregled torbi koje su tokom protekle nedelje stigle na moju adresu. Stilski toliko različite, a opet podjednako uklopive u moj stil. Uživajte!
P.S. Na kraju posta čeka vas obaveštenje o vrlo zanimljivoj aktuelnoj akciji ”Stilizuj se u Ušću” u kojoj svi  zainteresovani maturanti mogu osvojiti sjajnu nagradu. Skrolujte!

I love ”New In” posts. Not just because of (obviously) new pieces, but also because of the opportunity to play around with photography – my growing passion.So, in this post a short overview of the new bags that arrived at my address during the last week.Stylistically so different, yet equally-fitting to my style. Enjoy!

15
16
 Newspaper Print Shoulder Bag (ivory) from Oasap.com find it HERE!
17
17a
Elegant Retro Handbag from Oasap.com find it HERE!
18
19
20
21

 

 I za kraj, jedna od najposebnijih tašni koju posedujem.
Naime, verujem da ste već upoznati sa akcijom Tašnarije u kojoj su domaće modne blogerke imale specijalnu priliku da dizajniraju svoju verziju Tašnarija torbe. Kako sam dugo tragala za idealnom animal ”pismo” tašnom, rešila sam da upravo to i bude tema mog dizajna i voila…
Pred vama je rezultat! Nadam se da vam se dopada! Ukoliko je tako, pišite na tasnarija@gmail.com  i naručite svoj primerak. Veliko hvala Tašnariji na ovoj prilici!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: